Klasikiniai biskvitiniai tortai

"PHILADELPHIA" - kakavinis biskvitas perteptas Philadelphia sūrio kremu (Cocoa biscuit smeared with Philadelphia cheese cream) 1kg/ 30 eur.

"SERBENTAS" - špinatų biskvitas perteptas juodųjų serbentų kremu (spinach biscuit smeared with black currant cream) 1kg/ 30 eur

"KARAMELINIS MEDUTIS SU SLYVOMIS IR GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS" - karameliniai lakštai; kremu su namų gamybos karamele; slyvos ir lazdyno riešutai (caramel biscuit; cream with homemade caramel; All layers have walnunts and plums added to it) 1kg/ 30 eur

Prancūziški musiniai tortai

"ANDŽELA" - šokoladinis musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (chocolate mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit) 1kg/ 35 eur

"TROPIKAI" - mascarpone musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (mascarpone mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit) 1kg/ 35 eur

"SICILIJA " - grietinėlės ir pistacijų musas; pistacijų ir baltojo šokolado kremas; aviečių ir vyšnių confit; traškus sluoksnis; migdolų biskvitas (cream and pistachio mousse; pistachio and white chocolate cream; raspberry and cherry confit; crisp; almond biscuit) 1kg/ 35 eur

Desertai taurelėse

"CITRINA" - traškūs trupiniai; citrinų kurdas; padeginta Itališka merenga (crispy crumbs; lemon cream; burned Italian merengue) 1 vnt. / 3 eur

"PANAKOTA - KOKOSAS" - kokosų pieno panakota su tropinių vaisių confit ant viršaus (coconut milk panacotta with tropical fruit topping) 1 vnt. / 3 eur

"PANAKOTA - BRAŠKĖ" - braškinė panakota su raudonų uogų confit (strawberry panacotta with red berries topping) 1 vnt. / 3 eur

"VASARA" - maskarponės ir grietinėlės plaktas kremas; sezoninių uogų sluoksniai (mascarpone and cream creme; seasonal berries) 1 vnt. / 3 eur

Porcijiniai desertai

"MACARONS" - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually) 1 vnt. / 1.20 eur

"TARTALETĖ - PISTACIJA" - pistacijų kremas; aviečių confit; balto šokolado ganašas (pistachio cream; raspberry confit; white chocolate ganache) 1 vnt. / 5 eur

ZEFYRAI - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually) 1 vnt. / 1.5 eur

"BRAUNIS" - klasikinis šokoladinis pjaustom as gabaliukais (classic dark chocolate Brownie cake cut in pieces) 1 vnt. / 1.5 eur

"PAUKŠČIŲ PIENAS" - biskvitas su pistacijomis; aviečių mameladas; pistacijų paukšščių pienas (biscuit with pistacio; raspberry marmalade; pistachio "bird's milk") 1 vnt. / 2 eur

MORENGAI (merengue)

SAUSAINIAI - teirautis individuoliai (ask individualy)