Mūsų istorija

Gimiau šeimoje, kurioje visada buvo vertinamas ir pagaminamas skanus maistas, konditerija - ne išimtis. Tortų, tiesa, niekas nekepė, tačiau šventės be mamutės mielinio, pečiuje kepto, pyrago su varške ir “leiterėmis”, mamos keptų trapių “auselių” ar naminių sausainių – neįsivaizduojamos. Maisto gaminimas buvo įprasta ir neatsiejama gyvenimo dalis

2015 metais pradėjau savo kelią kaip konditerė. Mokiausi iš savo srities profų - Polinos Koshelevos, Martos Torres, Natalios Ananievos, Olivier Bajard, Hans Ovando, Nicolas Boussin. Taip pat veganiškos konditerijos paslačių pasisėmiau iš guru Richard Hawke, Toni Rodriguez. Šokolado pasaulio subtilybių mokinaus iš Andrey ir Veronikos Dubovik, Aleksandr Brazhevskij ir 2018 metais tituluoto geriausiu pasaulio šefu - Antonio Bachour. Neįkainojama patritis gaminant klasikinę konditeriją - Marusya Manko, tapyba ant tortų – Elena Gnut, subtilybės darbe su izomaltu – Irina Skoryh. Na ir 2019 metais neišdidldomą įspūdį paliko studijos „BEE CHEF PASTRY SCHOOL“ BARCELONA šefai Ispanijoje.

Yra dar daug svajonių mokytojų pas kuriuos noriu pasimokyti, tikiu taip ir bus, o dabar stengiuosi visas žinias panaudoti kurdama ir gamindama desertus Jums. Stengiuosi kad jie džiugintų skoniu ir grožiu, naudoju tik natūralius ir geriausios kokybės produktus, bet svarbiausia – kiekvienas desertas pagamintas su Meile!

Jolita